Шкарпетки i капцi виннi

Чим їм шкарпетки, невідомо, завинили
І капці дурню теж недогодили
Керманичі країни прищеплені давно
Свідомі громадяни хай дивляться кіно

Нема нічого гіршого,чим дурень на селі
Думки, можливо,зійдуться, чи вистачить  долі
Обдурені обкуреним, не діє вже закон
Везе всіх до Аіда невтомлений Харон.
 


Рецензии