Натараджа! Натараджа!

Дэ ж моя хоть стража?

Я хотел бы подложіть в огонь
Торфу шэ хоть грудку.
Да вот чы то будэ надто добр
Гонды во в тюрмушцы.

Груба вэльмы вроде шэ холодн.
Как засну тут к утру.
Но колы натопыця замоцн?
А! збыжыш на кухню?

Так а там, ха-ха, зу7 вжэ лёд.
На вылыку хату скокныш, Кацман?
Да. Там натопыв таксамо. Но
Гэто жэ конюшня прамо.

От я й ззів на ніч собі сыров.
З еблычком заморскым.
А смытаны вообшчэ выдро.
Ох, да хліб – однэ оно лохмотьте!

Загрузыв чудесно жывоток!
А куды пойды от топкы?
Шо, танцулькы зробыть вам Козёл?
Хэ! Так шарпа вгробыв.

І остався но 1 кампоТ.
Ну, камп…утыр онь зе.
А в ёму Садгуру, чы Гурок,
Кажэ шось про ногы.

А в мынэ воны цудовны.
Сыны аж од лёду.
Бо пудвал в домах всегда
Над на случ бомбёжкы ш.

Натараджа но спасае Коць.
Кажэ, ты достоін
Шэ На стражы поробыты в смовж.
Кабы псышч – в шпаковню.

p/s На страже – газета Конска


Рецензии