Ми крокували

***
Ми крокували вільною ходою,
Різномаїттям світ нас дивував.
Бунтівна слава кликала до бою
Від зорепадів романтичних справ.
Роки летіли в обертах шалених:
Хтось навпростець, без остраху й вітрил.
Давно змінився колір на знаменах,
Але душа не опустила крил.
Багато слів розкидано на вітер,
Зросла при владі вірусна брехня.
Покрились брудом славні заповіти,
Перемогла майданна метушня.

07.01.2021р.


Рецензии