AZ esm zar

Er zar! Er mirov netto-brutto!
Roturne blaumed minutte!
Emmiratrabe bahen bah,
Ris error Sebastjanus Bah!


Krolette birtt auserdemis,
Ris Vizantija gololedis!
AZ zar. Usrette gong prirode,
Verwoxe Viva vodovode!

AZ zar. Fatale risen Shah!
Senskrit krolette ris ur nah!

8/01


Рецензии