Переконай мене, що це можливо... УКР

ЩО СПЛИНЕ ЦЕЙ ЖАХЛИВИЙ ЧАС!


Переконай мене, що це можливо,
Що сплине цей жахливий час,
Що пройде вiн, як пройде злива
I буде злагода у нас!

        8ciчня 2006р.


Рецензии