Серый День - Harmaa Pjaeva, siirtjaa

Melko tavallinen talvi ...
Lunta on kaikkialla ...
Vain ruskea tie ...
Lakaisukone ohitti tien ...
Lumi roiskui ymp;ri ruskealla tjapljallja ...
Linnut lentjavjat - liukuvat korkealla ...
Ja tuulta ei ole ...
...
Nykyjajan on paljon autoja ...
On sjajali - harmaa pjaivja ...
Ja torni ei pala ...
Ja yjallja se paloi ...
...
Todennjak;isesti - joka osti tornin -
Ei halua sytyttjaja sitja ...
...
Mit; h;n teki hjanelle?
Miksi torni myytiin?
Eik; tornia voisi palauttaa takaisin?

Joten kaikki njakevjat - polun taivaaseen ...
...
siirtjaja 1:47 2021 0108


Рецензии