Колядки

***
Коляд, Коляд, Коляда.
Хай ковід скоріш мина.
Досить про нього патякать.
Бо дійде ковід до сраки.

Будем памперси носити,
Знову Коляду просити:
Не чихати, не сморкатись
Та у памперси не сратись.

Як серйозно говорити,
То потрібно щось робити.
Бо ковід  накриє всіх:
І розумних, і тупих.

І крутих  багатіїв,
І того, хто не сплатив
Ще за газ та сплати інші,
Але кашляти тихіше.

 


Рецензии