Сiчень - 2021

У січні ми проводимо розкопки археологічні
і спогади шукаючи у пам'яті копаємося
і згадуємо моменти свого життя смішні
а може від сорому ще і за голову хопаємося...
Адже не марно наділили боги нас умом
вважаю щоб ми один одного краще розуміли
і ставитися з повагою не є важким трудом
і щоб на ділі не на словах порозумітися зуміли...
Тоді у хлопця з дівчиною рождається любов
мабуть як у красивих журналах на малюнках
відносини з довірою не завдадуть нам боль
тоді нарешті знайдемо щастя разом у стосунках...


Рецензии