Р здвяна н ч

ЗАКУТАЛИСЬ В СІЧНЕВУ ВУАЛЬ ЗОРІ,
І МІСЯЦЬ ПРОМІНЕЦЬ СВІЙ ЗАХОВАВ.
І СТАЛО ТИХО, ТИХО ТАК НА ДВОРІ,
І ДЕНЬ СЬОГОДНІШНІЙ ВІДХОДИВ В МАЙБУТТЯ.

А ВЕЧІР ЗНОВ НАСУПИВ ЧОРНІ БРОВИ,
І ПУСТИВ СЛЬОЗИ У РІЗДВЯНУ НІЧ.
І ТІЛЬКИ ВІТЕР ЗАБАВЛЯЮЧИСЬ СОБОЮ,
ГАНЯВ ХМАРИНКИ,ЩО ТОРКАЛИСЬ ПЛІЧ-О ПЛІЧ.

ПРИЙШЛО РІЗДВО БЕЗ СНІГУ І САНЧАТ,
НАВЕРНО САМ ГОСПОДЬ ЙОГО ПОКЛИКАВ.
ТА ЖАЛЬ,ЩО НЕ ПАЛАЄ ЗІРОЧКА ЯСНА,
БО ЗАТЯГНУЛОСЬ НЕБО В ЧОРНИХ БЛІКАХ.

І ХОЧ НЕ СНІГОМ  ВКРИЛАСЯ  ЗЕМЛЯ,
АЛЕ І ДОЩ, ЦЕ ТОЖЕ  БОЖА  ЛАСКА.
І ПРОЙДЕ ЧАС ПРИЙДЕ ДО НАС ЗИМА,
І ПОДАРУЄ НАМ ДОБРУ,НІЖНУ КАЗКУ!!!


Рецензии