Злагода i Мир

Потрясіння. Зух метала.
Страх. Руїна. Це – війна!
Вже давно мене дістала,
З необачності, вона.

Воювати, можна вічно.   
На війні людина – звір.
Я й кажу, категорично:
Краще – злагода і мир!


Рецензии