Папийлернинъ адиселери - Утиные истории

Йыл-йылдан вакъыт кече
Етмек керек
Эр шей башланып бите
Етмек керек
Тек папийлернинъ адиселерни...
Припев:
Эписи бегенир
Бу адиселер пек меракълы олур
Балаларнынъ юреклери къуванчнен толур.
О икяе шакъа дегильдир
Махсус сизге уйдурдылар,
Олар сизге папийлерден къалдылар
Мытлакъ хаялетлерни енерлер
Айдутларгъа меселе чекерлер
Бу папийлернинъ адиселери.

Англ.текст и музыка: Марк Мюллер
Крымскотатарские слова: Хатидже Къырымлы
Исп.оригинал: Джефф Песцетто
Исп.кр.тат: Амет Сеттаров


Рецензии