Зозуля

  Що конституція винна- її треба мінять
  Зозуля московська почала кукувать
  Але ж ти при владі не раз вже була!
  Чому не змінила? де совість твоя?
      В одному безсумнівно була ти права
      Що давно за корупціонерами плаче тюрма
      Піймають ворюгу ,подержать три дні
      А потім відпустять - йди знову кради! 
  Ще й до корита його віднесуть,
  Де злодіям взятки побільші дають
  Нахрюка він там не один мілліон
  Гроші полілять й гайда за кордон
      Чиновники стали вже так бідувати
      Що мусять постійно колядувати
  Андрюша матусі в США мілліони все шле
  Мабуть народ там ще гірше живе
  Не працюють закони,бездіють суди
  Процвітають повсюди брехня й хабарі
     Але байдужі президент та його депутати
     Сраною мітлою потрібно їх гнати
      Щоб краще настало в нас з вами життя
      Геть вимести потрібно корупційне сміття!
      Щоб клопоту більше ніколи не мати
      Треба гідного нам президента обрати
  Щоб дбав про народ і усю Україну
  І швидко добився жаданного миру
  І е у нас щирий такий кандидат 
  Якому довіре народ свій мандат
       Віримо в мудрість й порядність його
       Голосувати усім миром за Бойко йдемо! 


Рецензии
Обычная предвыборная агитация-но со смыслом

Александр Шутько 2   02.02.2021 17:35     Заявить о нарушении