Нашi янголи живуть на хмарах - 2021

Наші янголи живуть на хмарах
і на небесах малюють нам сузір'я
вони чаклуни у любовних справах
коли з'єднують серця є таке повір'я...
Наші янголи живуть на хмарах
нашим настроєм з ранку живляться
вони майстри у любовних чарах
коли уважно в душу дивляться...
Наші янголи живуть на хмарах
і до пар закоханих лише спускаються
вони провидці у любовних справах
коли у нашому житті з'являються...


Рецензии