Буду слухати я вiтри

Буду слухати я вітри,

І може, колись, і ти,

Під їх самотні пісні,

Мені Надішлеш листи

Нехай і на три рядки,

Раз за всі ці роки.


Тут удома на самоті,

Буду слухати я вітри.


Рецензии