ДорОга до себе

Дорікати не блуду. Не смію.
І раптово не викажу зла.
Як себе – забуваю Росію,
Вона в мене — за долю була!

Вона бачила, чула, тримала
І вела мене. Довго вела...
А цього мені досить – замало.
На прозріння – надія мала.

Добротою вимощую гірку:
Ось, вона мене ввись вознесе!
Ні про що не запитую. Гірко!
Забуваю Росію і – все!

На Віку, до  пришестя Месії,
Хто що може, під себе гребе.
Ну, а я, на задвірку Росії,
Завертаю до себе – себе.   


Рецензии