Чому обiйми не палкi...

Чому обійми не палкі,
Гіркий, холодний поцілунок?
На склі зимовій візерунок...
Життєві наслідки тяжкі,

Садиба наче не моя,
Хрипить Біда - старенька кляча,
Вона давно уже не бачить,
В підводі ходить навмання...

А під ногами чорній кіт
Все дошкуляє всім  і долі,
За мить уже он на тополі,
Так безтурботний весь їх рід...

Чи може справа у мені,
Перед Всевишнім э провина,
З рання молився на колінах,
Та щось пирса углибині

Немає спокою і сну,
Душа неначе відвернулась,
Чи може с тілом розминулась,
А я ніяк не поверну...


  П.В.М.     26.12.2020г.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.