Спас народився...

Зірка, як Сонце вночі засіяла,
Радісну звістку вона принесла,
І пастухам в полі з неба вказала,
Що Діва Марія Христа родила.

В хліві народився, не в царських палатах,
Дивіться: на сіні у яслах лежить,
Спустився з небес, щоб для бідних й багатих
Принести спасіння й любові навчить.

В небо хай лине щире хваління,
Слава Ісусу, Слава Христу!.. -
Син Божий родився, щоб мали спасіння,
І віру в єдиного Бога св'яту.

Не бійтеся, люди, до Бога приходьте,
Відкрийте серця й свої душі Йому,
І віру в спасіння в Ісусі знаходьте,
Лише наш Христос подолає пітьму.

Його неосяжна любов всіх зігріє,
Його щире серце гріхи всі простить,
Покайтесь і вірте, плекайте надію,
Нам Зірка Ісуса донині горить...

Радуйся небо, радуйся земле,
Радуйтесь, люди, усі на землі;
Син Божий родився для тебе й для мене,
Щоб мали спасіння старі і малі!..

      2. 01. 2018 р.


Рецензии