А он i нiрвану свою забросiл

Ліш бы качетысь зо смыху ж

Я спел бы вам песню. Самую светлую.
Но деті ведь это деті.
І вот уж качеють дідка чудесного,
Рвуть бороду, трэплють!

І хто дэ поймэ, чого він дурной такой.
Ну, ж ныкэча з ныкэчы.
І но шо знае – рваты здоровЕ
А во гынды во на Козку.

Да. Ходыть кругом да около.
І шо в ёму гондэ.
Ныц ны вміе. І ныц ны скажэ
Адінокым Рачочкам.

А всі шукають якогось гурка бы.
Бо ж гуру оно в індусав.
Паэтаму мы паедемо
В Польшу до простітуток.


Рецензии