Теплий Святвечiр

               
 Різдвяна зірка знов засяє дивом в небі.               
 Ісус Христос. Його славімо в день січневий.               
 Різдво Христове - світ ялинки Віфлеєма.               
 Кутя фруктова і млинці в рясний Святвечір.               
 Молитва щира, щоб одужали всі хворі.               
 Кохання буде романтичним і казковим.               
 Хай стануть теплими яскраві ночі - зорі.               
 Здійсняться мрії, сновидіння і розмови.               
 Різдвяна всеношна - святе богослужіння.             
 Дванадцять страв, узвар солодкий і надія.               
 Ми пам'ятаємо завжди своє коріння.               
 Різдво Христове - щире свято і подія.               
 06. 01. 2021


Рецензии