Кролик

  Кролику, ворюга- ти що ж натворив?
    Повисив тарифи у десять разів
  Краще б кулю у лоба собі ти схватив
  Яку на майдані завзято просив
      Щасливе життя обіцяв - не зробив
      В Америці ж віллу собі прикупив
      Народ тобі вірив  ,народ все чекав
      А ти взяв це негідник і все набрехав
  І зараз до влади поспіхом йде
  Мабудь в карманах вже вітер гуде
  Йди краще до церкви і  Бога проси
  Відпустить можливо тобі всі гріхи
    Крадете,крадете, скажіть ну коли?
    Від влади підете під всі три чорти   
    Щоб очі не бачили політичних калік
    А вуха не чули брехливий їх крик 
  Коли вже у вас пропаде апетит
  На світі безсоромно й жадібно жить
  Народ розуміе,народ не простить
  І більшее не буде за вас голосить1


Рецензии
Кролик(бывший премьер) натворил непоправимых дел-сбежал в Америку-которая
пытается опять вернуть его в кресло. - Не выйдет!


Александр Шутько 2   02.02.2021 17:46     Заявить о нарушении