Передрiздв яний день

Передріздв‘яний день, то час для тиші
Без зайвих слів, без голосних розмов,
Коли серця покояться в затишші,
Щоб все почути, що говорить Бог.

Передріздв‘яний день для мрій і цілей,
Твоє життя стає на новий шлях.
Змінилось все, коли в руках Марії
З‘явилося Святеє Немовля.

І ти своє буття змінити можеш,
Господь дає і сил, і гарний час.
Тож, не чекай інакший день погожий -
Щасливим стати зараз вдалий шанс.

Передріздв‘яний день для гарних вчинків,
Для добрих справ від щирої душі.
Ти приділи комусь хоча б хвилинку,
Пролий на світ благословінь дощі.

Торкнись чийогось серця теплим словом,
Чи просто посмішкою обігрій.
Голодного нагодувати будь готовим,
Сьогодні не шкодуй своїх дарів.

В цей особливий день залиш у серці
Куточок для чудес, різдв‘яних див.
Аби серед земної круговерті
Ти був щасливим й іншим тим світив.

06.01.2021


Рецензии