Брехуни

До влади добрались ворюги таки         
Що ж з Україной зробили вони?
На майдані обіцяли нам рай крикуни
Беззаконня ж і безлад творять брехуни
  Дорожають тарифи і все навкруги
  Бо діла до цього не мають вони
  Брешуть собаки що винна війна
  То совість в них вмерла,її вже нема
Гроші державні все ділять магнати
А народ України повинен страждати
Ніякі транші непотрібні б були
Аби скотиняки ви чесно жили
  Мілліарди  крадуть  ненажерливі пси
  Краще б  бюджет поповняли вони
  Влада продажна і її депутати
  Нам від корита потрібно їх гнати   
Народ проклина,ненавидить вас
Підняли ви ціни на хліб і на газ
Утім неповинні руки Москви   
Бо риба усяка гніе з голови 
  Корупціею і криміналом Украіна кишить
  Але жоден із злодіїв за це не сидить
  А транші МВФ нас не спасуть
  Хапуги всерівно їх всі розкрадуть
Той,що кулю у лоба собі все просив
В Америці віллу собі прикупив
  Подорожання на тарифи знову іде
  Не вірте цій владі ніколи й ніде 
  Геть владу погану,геть їх у тюрму
  Лише  дбають падлюки про дупу свою
Що  мусять  узимку людей вимерзати 
Треба у шию  цю нечисть нам гнати   
Геть президента й міністрів всіх теж 
Нема в них ні гідності ні сорому меж
     Хай кращі і гідні  до влади придуть
     Можливо порядок вони наведуть


Рецензии
Все строки правдивы и написаны от чистого сердца критикуя все ничтожество и тех
подонков которые к ней пришли

Александр Шутько 2   02.02.2021 17:54     Заявить о нарушении