Розцвiсти

Цвісти... розцвісти... втекти
з тобою... за край світу... до літа,
до раю в твоїх долонях... мов сонях
тулитися... втопитися... в безодні
очей твоїх... мрій моїх... не гріх
сиропом вишневим напитися... наснитися
жар-птицею... блискавицею навпіл
долю ділити... осліпити... зцілити...
зшити днями своїми шляхи твої...
колисковою ночі бути для тебе... з неба
променем першим... найлегшим...
зігріти... радіти... злетіти
за край світу... з тобою... до літа,
до раю... втекти... роз-цві-сти!

05.01.2021


Рецензии