21-01-05-07933 Не звикайте до мене UA

Не звикайте до мене -
і легшою буде розлука...
В мої очи - не треба,
там знайдете тільки біль...
Біль від ран, самоти,
і за справжньою жинкою тугу...
Я насправді боюсь.
Закохатись.
В таку,
як ви...
.
Ілюстрація - з всесвітньої мережі


Рецензии