амф там н

Не клеяться літери, не можу додати слова,
Речення не складаються болить голова,
Магнітні бурі на сонці почув із новин,
Ковтаю колеса і купу нових вітамін (і новий амфітамін),

Наслідки вірусу відчутні довго будуть ще,
Спина болить, і всі думки розбиті вщент,
Ковтаю колеса і купу нових вітамін,
Може було би  краще  новий амфітамін,

Не клеяться літери і забуті слова,
Речення сплутані і знову болить голова,
Втома вбиває і всюди чутно з новин,
Виходу знову немає, амфітамін.


Рецензии