отакi дiла

Отакі мої діла в життя по шию забрила
А тепер як вибратись не знаю.
Постаріла і хвораю.
Долітає життя краю.
Що там буде ще незнаю.
Доживем побачим точно

Поміняти хочу срочно...
Бо нехочеться страждати у печалі вік лижати.
Бодренькою хочу бути
про печаль навік забути.


Рецензии