Про що я думаю...

Про що я думаю? Про падаючі зорі ...
Дивись, ось там одна, що мовчазна, як дух,
Алмазний шлях її супротив неба волі
Засяяв та раптово вщух ...

Ти не питай мене, куди вона поділась.
Благаю, стримай подих, не спіши...
Я відчуваю - зірка променисто розчинилась   
На глибині моїй душі.

Володимир Набоков


О чем я думаю? О падающих звездах...
Гляди, вон там одна, беззвучная, как дух,
Алмазною стезей прорезывает воздух,
 И вот уж путь ее — потух...
 Не спрашивай меня, куда звезда скатилась.
О, я тебя молю, безмолвствуй, не дыши!
Я чувствую — она лучисто раздробилась
На глубине моей души.

Владимир Набоков


Рецензии