Небеса

Оспівана в піснях поетів,
Найкраща із усіх планета-
Моя Земля
Ліси, поля, моря і ріки
Подарувала нам навіки
Моя Земля
Плодами щедро одаряє
І водами морів купає
Моя Земля
Планета з ароматом квітів,
Що сонця золотом зігріті
Моя Земля

Приспів:

Та небеса...
Небеса, синє моє небо
В небесах я поглядом своїм
Небеса...
Іншого не треба
В небесах там мій рідний дім

Моя сім‘я і рідні люди
Вони завжди зі мною всюди
Сім‘я- мій скарб
Бувають друзі кращі брата
Вони мені дорожче злата
Вони- мій скарб
Музики, співаки, поети
Пісні дарують і куплети
Ну як без них
Вони життя нам прикрашають
Вірші читають і співають
Свої пісні

Приспів:

Було так і так завжди буде,
Нас залишають близькі люди-
Таке життя
Підуть, зігравши свої ролі
Поети, співаки, актори
У небуття
І все, що серцю любо нині
Зійде з життєвої вітрини
Настане час
Неначе й не було ніколи
Того, що поряд і навколо
Не буде й нас

Приспів:

Сергій Райлян- автор тексту на російській мові)


Рецензии