Не купимо

Не купимо щастя ніде на базарі,
Й зарплатою теж нам його не дають,
Не ходить воно у саду й на бульварі,
Відлуння його можна завжди почуть.

Не купимо щастя у жодній крамниці,
Не можна його ні за чим розпізнать,
Воно не лежить ні на якій полиці,
Та можна його на собі відчувать.

Не бачим його ми за склом на вітрині,
Про нього співають багато пісень,
Воно не сховалось в коморі у скрині.
Й молитись потрібно за нього щодень.

Не сховане десь у дрімучому лісі,
Під калиною в лузі також нема,
І доля його не сховала у стрісі…
На нас поглядає воно крадькома.

Молитись за щастя потрібно до Бога,
І віри не тратить, що прийде колись,
Не завжди пряма є до нього дорога,
Та й птахом воно не здійметься увись.

Надіятись, вірить і Бога благати,
Щоб щастя прийшло, завітало до нас.
Невтомно потрібно на нього чекати.
Щоб в нас оселилось – у нього свій час.

18.12.2020 р.


Рецензии