Дитячий Гiмн Украiнськоi Республiки! З Манiфесту Р

Дитячий Гімн Української Республіки!
/Із Маніфесту Руса-Господаря УНР ВКР. Ніяка більше країна в світі не має Дитячого Гімну, та такого, що це, до того ж, ще й Гімн Миру та Радості!/ http://stihi.ru/2020/12/04/4369

Най живе Українська Республiка -
Краща в світі країнонька - Ра!
Під проміннями сонечка-бублика,
А намистом - веселка. Ура!

Діти - радість, діти - доля!
Сміх дитячий - вільна Воля
Кольорові щастя квіти -
Українські любі діти!
На степовій вишиванці
Посміхнувсь струмочок вранці,
Соловейко заспівав,
Руни нам намалював.

Прапор небом нам синім всміхається
Світлом мрії, як хвилі Дніпра!
В жовтім кольорі степу купається
Українська вогонь-дітвора.

Нехай нам сяйво зорь насниться,
Нам степ широкий - колибель.
Най хлібом Воля колоситься,
Та мчить дитинства карусель...

Приєднуємось до процесу створення дитячого Гімну Української Республіки!
З повагою до шановної Республіканської Української Громади та любих Українських діточок - найкращих дітей у світі!

04.01.2021=GrafBorisfen=/загадкова країна дитинства Бермудія/


Рецензии