Молитовна поезiя

               
 Його поезія торкається світогляду.               
 Його вірші, немов побачення із долею.               
 Рядки і рими знаєш з першого ти погляду.               
 Душа не може бути кволою і сонною.               
 Ти відчуваєш цю мелодію невтрачену.               
 Вбрання зимове на знайомій досить вулиці.               
 Хист до читання - загадкове передбачення.               
 Природа змерзла. Трохи заспана і журиться.               
 Він молитовно викарбовує поезію.               
 Вбачає шепіт райських квітів, різнотрав'я.               
 Життя вдивляється і в драму, і в трагедію.               
 Знайди у липні ти магічне листя вайя.             
 04. 01. 2021


Рецензии