дух i тiло розлучаються

Скоро скоро все скінчиться і життя моє пройде
 щось не видиме случиться
 дух в коробку тіло покладе.

A Сам у небо полетить ...
Ну як там буде він без тіла жить?
Спати вічно буде тіло дух ніколи не засне
В кожного своє достойне діло
Життям Богом розписне...


Рецензии