Hurts - Redemption

От Бога был я далеко
Почти на всё махнул рукой
опять
Свою плоть, свою кровь
исцелить от болезни не смог
И огонь, что во мне,
веру в чудо давно уже сжёг

Отче, отпусти грехи, молю
Я паршиво прожил жизнь свою
Приюти и помоги
мне обрести
Спасение
(Искупив, обрету я)
Спасение
(Искупив, обрету я)
Спасение

Неведом мне покой в душе
Я исчезаю в пустоте
опять
В голове и в груди
словно чёрная зреет дыра
И по ней яд течёт,
отравляя меня навсегда

Отче, отпусти грехи, молю
Я паршиво прожил жизнь свою
Приюти и помоги
мне обрести
Спасение
(Искупив, обрету я)
Спасение
(Искупив, обрету я)
Спасение

I've never felt this far from God
I almost feel like giving up again
In my bones, in my blood
There's a sickness I'd change if I could
But the fire that rages inside me
Erased all the good
 
Father, help me, do you understand?
All my life, I've been a wicked man
Show me mercy and comfort me
I need to find redemption
(I'm just trying to find some)
Redemption
(I'm just trying to find some)
Redemption
 
I've never been this far from peace
I'm disappearing out of reach again
In my head, in my heart
There's a hollow that's starting to show
It's the poison that fills up the void
And it's taking a hold
 
Father help me, do you understand
All my life I've been a wicked man
Show me mercy and comfort me
I need to find redemption
(I'm just trying to find some)
Redemption
(I'm just trying to find some)
Redemption
 


Рецензии