пролетiло промайнуло

Стара і немічна лижу в печалі за життям щасливим у цю мить скучаю...
Мрію...
 згадую життя хороше
було радісне хоть бідне
 бо небуло достатньо грошей.
Та ми жили не унивали
 тяжко правда працювали..
 щастячко  сами собі кували.
Життя любили
Дружбу розвивали.
Я щасливо прожила
Дітей родила їм життя дала...


Рецензии