Белорусочка читает стихи!

Часть 1.

Копна волос каштановых и карие глаза,
Разрез глаз азиатский,
Метисочка- краса!
Волнующие губы, приятный голосок,
Девчоночка читает очередной стишок,
С искринкой кари очи в тиши родного дома
Сидит у объектива девчонка с микрофоном.

Часть 2.

Прямые и длинные, темные волосы
Смотрю и внимаю красивому голосу,
Шикарная девушка вновь на экране
В квартирной тиши разразилась стихами
С хитринкой мерцают черные очи,
Она хороша и талантлива очень,
И улетят прочь новогодние праздники,
Поклонники видео ждут от красавицы!


Беларусачка чытае вершы!

Частка 1.

Капа валасоў каштанавых і карыя вочы,
Разрэз вачэй азіяцкі,
Метисочка- краса!
Хвалюючыя вусны, прыемны галасок,
Девчоночка чытае чарговы вершык,
З іскрынкаю кары вочы ў цішы роднай хаты
Сядзіць ў аб'ектыва дзяўчынка з мікрафонам.

Частка 2.

Прамыя і доўгія, цёмныя валасы
Гляджу і ўслухваюся прыгожаму голасу,
Шыкоўная дзяўчына зноў на экране
У кватэрнай цішы вылілася вершамі
З хітрынкай мігочуць чорныя вочы,
Яна добрая і таленавітая вельмі,
І паляцяць прэч навагоднія святы,
Прыхільнікі відэа чакаюць ад прыгажуні!


Рецензии