Смак життя

Смак життя мого,несолодкий.
Часом кислий,а часом гіркий.
На ногах моїх,-не колодки.
І спускаюся не із гірки.

Я напевно здіймаюсь в гори.
Крок за кроком,і ще. І знову.
На душі моїй радість,-не горе...
В'ється піснею кольоровою.

А у пісні м оїй душею...
Ллються спогади дивовижні.
Що там? Бачиш? Стоїть за нею?
Слова й погляди,-щирі й ніжні.

Оціновувач,-диво дивне...
Не гадай...не впаду на коліна.
Бо ціна його неоціненна.
І краса його правомірна.
  (Понкратова.О.В.)


Рецензии