Кохання

У серці людянім моїм...
Бажання,-квіти виростають.
Лагідним поглядом твоїм...
Жаліють,ніжать та кохають.

Той погляд в пам'яті живе.
Відверто й щиро розмовляє.
В життя веде мене,-нове...
Кохає та благословляє.

Мій вірний,цілий білий світ,
Оте дитя із непокори.
Кохання тих стражденних літ...
Любити й не любити,-горе.
   (Понкратова.О.В.)


Рецензии