Йога

Займався йогою та здуру
Щось викрутив, як спрут, страшне.
Таку утнув собі фігуру,
Що заклинило  скрізь мене.

Чи руки не туди просунув,
Чи ноги не туди пропхав.
Стогнав, кректав та хекав. Плюнув...
І в задницю собі попав. 

       2013
 


Рецензии