Вона така рiзноманiтна...

Вона така різноманітна,
Співуча, ніжна та легка,
Вона, як квіточка тендітна,
Плакуча, наче та верба.

Вона знайома із дитинства,
І зрозуміла, і проста.
Заплетені, немов в намисто,
Її чарівність і краса.

Лише вона зігріє душу
Десь у далекому краю.
Її любити я не мушу,
Бо я уже її люблю.

Вона, кажу я знову й знову,
Найважливіша у житті,
Найкраща, бо вона - є мова
Моєї рідної землі!


Рецензии