А себе ты хоть ра2всь, ныкэча?

Ну, ек нет вжэ ныкого ныдэ

Взбудораженый, очумелый,
Шо ты творыш, мой человек!?
До всево тебе всюды дело!
Ну, а хто ты хоть сам себе?

Вот ускочыв – будільнік звоныть!
На роботу ля ёму ж трэ!
А душе хоть успіла очоматысь?
Ведь вырнулася скільсь, мо, змей.

Ваня-ваня! Куды ж ты прэсся?
Шо згубыв у якых болотьтех?
Хоть у сновы колы ты лэтав? –
Ой, так гэ дытынечэ фсэ!

Я вот тожэ шэ мал горшчэчок.
Головоё на півноч – брезь!..
Хоть даж маты сётут да й рэмжэ:
Так покойнікы ж но лыжеть!

Да, й голівка моя всэ мэрзнэ.
Там жэ лёд оно, прэдкы дэ.
Бо на север тычуть і рэкы.
Ну, да в грэкый вжэ й кровкы нет.

Хто гіруе ж собо в тылет.
Тіло й жопка оно в малп е.
Так возьмы ш сэбэ в рукы, дек?
А! Ты всэ шэ чырвек…

...ну, вот хто гэто тут в мынэ?


Рецензии