Напрочуд

Усе життя в театрі… За куліси
іще в дитинстві доля привела.
Не зустрічав я кращої… актриси.
Обидва в тебе зламано крила,
синці і шрами по усьому тілу,
на серці, особливо на душі…
Палке жадання, як того хотіла,
постійно закипає у ковші.
Кипить щоденно, булькає, клекоче,
випалює навколо все живе
і той вогонь не вбив мене, напрочуд,
та рана вряд чи скоро заживе…

03.01.2021


Рецензии