Листя яблунi

Вітер гойдає на яблунях листя.
Висять майже мертві, забули взлетіти.
Січень здивовано, мало помалу,
Хоче їх снігом накрити.

Хоче сховати бунтарські їх крила.
Змусити холодом сили віддати.
Кожна миттєвість дарує їм змогу,
Літа життя пригадати.

Теплі дощі, дотик Сонця, росу.
Лагідний цвіт під бджолиний мотив.
І пам'ять про те, як чарівний врожай,
Яблука соком налив.


Рецензии