вiршi мене полюбили то обiймали то жорстоко били

Вірші із космосу пливуть...

Через душечку проходять.
Вони в реальності живуть ...

Ідуть туди де всім підходять.

Вони порадять і розкажуть від печалі душечку спасуть
Руки від проблем тяжких
розв'яжуть
які щомиті нас пасуть...


і дорогу в Рай покажуть.
Як гарно жити
Всім розкажуть...


Тут в Аду усі живем
біль срахи нечувані жуєм

 у Раю душа без тіла не болить
відчувають  біль тоді 
коли разом будуть жить.


Рецензии