я трудоголiк...

То день то ніч моє життя  опутали.Почуття приємні душечку окутали
Я не зможу не радіти

Легко все дається
Біля мене живуть діти.
Друзі в мене є
Є сусіди.
Є брати сестрички і нема обіди...
Смачно серденько  вечеряє і сніда
Душечка наповнена любовью...
День і ніч пливуть все нові й нові.
перележу пересплю
Як же я тебе ЖИТТЯ ТАКИМ  ЛЮБЛЮ...


Рецензии