Правда

Цуратися Правди не треба! 
Людина не сОнмище зла,
Бо, геть не від мавпи, від Неба
Вона до сьогОдні була.

Та я, не про тАртар, про Небо.
Про Сонце. Про мрійні діла…
Цуратися Правди  не треба:
Людина – не сонмище зла.      


Рецензии