Я й кума веселI!

Не лякає нас зима,
Не лякають рОки.
На світлині я й кума!
Ще не п'яні поки.
На столі закуски є,
Коньяки й шампанське.
Серед столу олів'є,
Блюдо майже панське.
Холодець,тунець,селера,
Затишно в оселі.
Новорічна атмосфера,
Я й кума веселі!
2 01 2021 р
Вікторія Г(Р)
 


Рецензии