Вiльна

Потяг згортає тебе у обійми.
Я вже ніколи тебе не побачу.
Ще вчора на вухо мені ти дзвеніла:
-Кохаю, ніколи, коханий, не втрачу!

Сьогодні прощання, хвилини тривоги.
Слова в поцілунках, і віки солоні.
Ти знаєшь, що вільна, летишь у безодню,
А я в самоті зостаюсь у полоні.

Вагон забире всі валізи емоцій.
Забути минуле попросить.
Кохання хвороба,яку дуже добре,
Лікує пігулка:-Досить...


Рецензии