Дякую!

Розум життя ввімкнувся,
Мрія  коли втомилась.
Та що мене полюбить,
Давно вже не народилась.

Світ не зумів з нічого,
Створити чарівне диво.
Багато тут нецікавих,
Що виглядают красиво.

Мають мету, як швидше,
Дорожчє себе продати.
Тисячі варіантів,
Та ні з кого вибирати.

Картинки, портфоліо,статуси.
Кухню, ту всю ти знаєшь.
Дякую, що незнаходишся,
Та іншого вибираєшь!


Рецензии