Любов - 2021

Любов- це як на серці немов вишиванка
і цей малюнок співпадає тільки у закоханих
узор шифрує завжди наша доля інтригантка
коли ми потопаємо у рідних лініях захованих...
Любов- це як в душі застряг ниток моток
нам почуття однаковий малюнок вишивають
тоді ми своє рідне бачимо серед отих стежок
і після цього в нас сумніви ніколи не виникають...
Любов- це у очах колір щастя назавжди застиг
його ми з іншим навіть уві сні не сплутаємо
і вже напам'ять знаємо наш знайомий штрих
і звісно потім вказівки лише серця слухаємо...


Рецензии