Повсяк час

Багато хто мене осудить...
Не те роблю. Не так живу.
Та вас,не осуджу я люди...
Та й не беріть у голову.

Не вам моїм життям прожити.
Не по моїй дорозі йти.
Не вам рідню мою любити...
Дітей моїх в їх шлях ввести.

Я щиро вірю що все буде...
В них добре,звісно повсяк час.
Якщо соромите ви люди...
То вам вже час.

В моєму серці живуть чисті,
Бажання,наміри,думки.
В моєму серці лишень добрі...
Діти,жінки,й чолоовіки.
  (Понкратова.О.В.)


Рецензии